Opleiding CC-Coach

Wie wil zich niet vrij en licht voelen. Los van niet helpende patronen en vol van energie.
Wat voor de een werkt, hoeft niet te werken voor een ander. Daarom ga je tijdens deze opleiding je verdiepen in een aanpak die verschillende hulptechnieken verbindt en is de kern dat we daarbij elke keer zoeken naar wat werkt voor de ander. We gaan uit van 5 niveaus:
mentaal, fysiek, relatie, systeem, energetisch.  Onze lessen en sessies zijn altijd buiten en we zijn veel in beweging, waarbij we bewust beweging inzetten als belangrijk ondersteunend middel bij verandering.  Je leert diverse coach technieken te gebruiken en te verbinden.
We werken hybride: theorie krijg je digitaal aangeboden via instructiefilmpjes en opdrachten. Daarmee kan je dus beginnen wanneer je maar wilt. Daarnaast kan je gericht aan de slag op onze oefendagen. Je kiest zelf de periode waarin je daaraan wilt deelnemen. Elk jaar zijn er 4 periodes. In de door jouw gekozen periode sluit je dan aan bij de 5 aangeboden praktijkdagen.

Stel je vragen via het contactformulier (daarop staat ook ons telefoonnummer)

Sociaal Intelligent Leiderschap

Sociaal Intelligent Leiderschap is wat nodig is om tot volledige samenwerking te komen in een team waardoor de beste resultaten met elkaar worden behaald. Binnen deze training werken we met de kenmerken van de 6 rollen die je hiervoor kan inzetten. De theorie krijg je digitaal aangeboden, daarmee kan je dus als team beginnen wanneer je maar wilt.
Daarnaast is er een plezierig  intensieve praktijkdag , geschikt voor kleine en middelgrote (tot 20 personen) teams die zich willen versterken.

Stel je vragen via het het contactformulier
(daarop staat ook ons telefoonnummer)

Coachtrails

Je loopt vast, wil wat anders, zit op de grens met een burn-out of bent er al overheen, kortom; als je beseft dat het tijd is om met jezelf aan het werk te gaan, ga dan mee op een coachtrail. We gaan  op pad. Dat kan in een VIP -individueel traject  of in een kleine groep (max 4 deelnemers) Onze paarden zijn hulpcoach en bagagedragers.
Van te voren hebben we een intake en een kennismaking  zodat je weet met wie je te maken krijgt.
Tijdens de coachtrail werk je aan jouw punten en kom je tot inzichten die je verder gaan helpen. Een coachtrail werkt dieper door dan normale coachsessies omdat we buiten zijn, in beweging in de natuur met omstandigheden die niet altijd te beheersen zijn. Je ervaart wie je werkelijk bent.  Na afloop van de trail verloopt jouw verdere begeleiding -indien gewenst- hybride. Je krijgt digitale ondersteuning dmv opdrachten en achtergrondinformatie en persoonlijke gesprekken. Dit in een maatwerktraject.

Stel je vragen via het contactformulier (daarop staat ook ons telefoonnummer)