Opleiding CC coach

CC staat voor Connect Collected.
Wat voor jou werkt, hoeft niet te werken voor een ander. Daarom ga je tijdens deze opleiding je verdiepen in een aanpak die verschillende hulptechnieken verbindt en is de kern dat we daarbij elke keer zoeken naar wat werkt voor de ander op bewust en onbewust niveau. Je leert technieken uit onder andere TA, voice dialogue, systeemopstellingen, lichaamsgerichte aanpak, nlp en brainspotting gebruiken en verbinden. Waar nodig en wenselijk vul je dit aan met de intuïtieve aanwijzingen van de paarden op zoek naar de optimale aanpak.

De opleiding duurt 7 dagen en wordt dit jaar 2x aangeboden voor maximaal 10 deelnemers per keer.

5 tot en met 9 oktober en 29 en 30 oktober

9 tot en met 14 november en 27 en 28 november

Opleidingskosten: 1995 euro.

Stel je vragen via het contactformulier (daarop staat ook ons telefoonnummer)

Sociaal Intelligent Leiderschap

Sociaal Intelligent Leiderschap is wat nodig is om tot volledige samenwerking te komen waardoor de beste resultaten met elkaar worden behaald. Binnen deze training werken we met de kenmerken van de 6 rollen die een SI leider inzet om tot de best mogelijke samenwerking te komen.
De basistraining bestaat uit een intensieve dag en staat open voor iedereen die leidinggevende ervaring krijgt of heeft en zich hierin verder wil verdiepen.

Dit jaar worden 2 dagen aangeboden voor maximaal 10 deelnemers per keer.

Vrijdag 22 mei

Zaterdag 13 juni
 
Kosten voor deze dagtraining:  295 euro.


Stel je vragen via het het contactformulier
(daarop staat ook ons telefoonnummer)

Coachtrails

Je loopt vast, wil wat anders, zit op de grens met een burn-out of bent er al overheen, kortom; als je beseft dat het tijd is om met jezelf aan het werk te gaan, ga dan mee op een coachtrail. We gaan drie dagen (en twee nachten) op pad in een kleine groep met minimaal twee coaches en onze paarden. Onze paarden zijn hulpcoach en bagagedragers.
Van te voren hebben we een intake en een kennismaking met de andere deelnemers zodat je weet met wie je te maken krijgt.
Tijdens de coachtrail werk je aan jouw punten en kom je tot inzichten die je verder gaan helpen. Een coachtrail werkt dieper door dan normale coachsessies omdat we buiten zijn, in beweging in de natuur met omstandigheden die niet altijd te beheersen zijn. Je ervaart wie je bent.  Na afloop van de coachtrail zijn er nog twee individuele coachsessies van een uur.

Dit jaar organiseren we twee coachtrails met maximaal 4 deelnemers per keer.

24, 25 en 26 september

22, 23 en 24 oktober

Kosten voor de 3 daagse coachtrail inclusief intake, maaltijden en overnachtingen en twee individuele sessies na afloop: 1495 euro.


Stel je vragen via het contactformulier (daarop staat ook ons telefoonnummer)